Design Settings
Instructie:
- In dit template kun je een relatief korte pagina maken om mensen te converteren naar een concreet doel. Dat zou kunnen naar een betaalpagina voor een e-book, maar dat zou ook een contactmoment kunnen zijn.

- Gebruik voor de header afbeelding in dit template een horizontale afbeelding. De meest ideale maat voor de afbeelding is 1920 x 500 pixels, maar maten die wat kleiner zijn is ook geen probleem (wij schalen deze omhoog wanneer de website op grotere schermen getoond wordt)

- In de rechter zijbalk kun je een formulier toevoegen door de volgende code te plaatsen:
[gravityform id="1" title="false" description="false"]

- Heb je een ander formulier dan het standaard contactformulier wat je hier wilt plaatsen? Vervang dan het getal bij id=”1” met het ‘id’ van jouw zelf gemaakte formulier (deze maak je via “Marketing Tools” > “Contactformulieren” > “Formulieren beheren”)

- Een button plaatsen op deze salespage? Je kunt er gemakkelijk eentje maken door een stuk tekst te selecteren, en vervolgens op het ‘bootstrap elements’ knopje te klikken.

- Hier kun je zelf aangeven wat voor type button je wilt (grootte, kleur), verder spreekt het invullen van de pagina als het goed is voor zich.

- BELANGRIJKE SEO TIP: Zodra je je salespage gereed hebt, is het belangrijk om de SEO titel en meta omschrijving nog even in te vullen. Je kunt dit doen door via 'Content' > 'Standaardpagina's' naar deze betreffende salespage te navigeren.

- Vul vervolgens onderin bij de 'SEO by Yoast' instellingen een SEO Titel en meta omschrijving in. Idealiter klik je ook nog even op het 'Social' icoontje en vul je hier ook een speciale titel en omschrijving in voor de verschillende Social Media. Op deze manier weet je zeker dat jouw gewenste omschrijving op deze Social Media getoond wordt wanneer iemand jouw URL deelt.
Deze informatie-box is alleen zichtbaar in het beheer paneel.

Encyclopedie

Hieronder kunt u per locatie informatie vinden over aandoeningen.

Schouder

Bovenarm

Elleboog

Onderarm

Pols

Hand

Heup

Bovenbeen

Knie

Onderbeen

Enkel

Voet

Bil

Buik

Bovenrug

Onderrug

Borst

Nek / hoofd
Schouder

Bovenarm

Elleboog

Onderarm

Pols

Hand

Heup

Bovenbeen

Knie

Onderbeen

Enkel

Voet

Bil

Buik

Bovenrug

Onderrug

Borst

Nek / hoofd

Bron: Encyclopedie van Hierhebikpijn.nl

Arnhem Noord Fysiotherapie Marlous Ard Kelderman de Haan Encyclopedie

Neem contact op voor meer info

Bel ons op 085-0020014 of gebruik onderstaand formulier:

[gravityform id="1" title="false" description="false"]