Aan huis behandelen

Kwaliteit

Arnhem Noord Fysiotherapie is gespecialiseerd in Fysiotherapie aan huis. Alle fysiotherapeuten zijn en bieden u de hoogste kwaliteit fysiotherapie in uw eigen huis. We hebben veel plezier in wat we doen bij het aan huis behandelen en hebben een heel scala aan vaardigheden en oplossingen voor verschillende situaties. Naast onze fysiotherapeutische kwaliteiten proberen we ook gezelligheid in huis te brengen.

Wij kunnen (bijna)  iedere klacht bij u thuis / aan huis behandelen. We beschikken over een draagbare behandelbank en massagestoel. Daarnaast hebben we mobiele apparatuur en hulpmiddelen ter beschikking en een heel aantal oefenmaterialen.

Afspraak

De behandelmomenten voor aan huis behandelen plannen wij in overleg met u.

Na aanmelden proberen we binnen maximaal 2 werkdagen bij u langs te komen. Aanmelden kunt u telefonisch doen via 085-0020014 of via email: info@arnhemnoordfysiotherapie.nl

Wij doen ons best om op het afgesproken tijdstip bij u langs te komen, echter in het verkeer is door drukte of weer van alles mogelijk. Een kwartier voor of na de afgesproken tijd arriveren vinden wij acceptabel. Mocht dit onverhoopt door ons niet te halen zijn zullen we proberen u telefonisch te berichten dat we verlaat zijn en wat de verwachtte aankomsttijd zal worden.

Voorbeelden:

In al dit soort voorbeelden kan Aan Huis behandelen een oplossing zijn.

 • U bent recent uit het ziekenhuis/verpleeghuis/revalidatiecentrum ontslagen en bent (nog) niet in staat om naar de praktijk te komen.
 • U bent slecht ter been en kan onmogelijk de afstand naar de praktijk overbruggen en ook niet makkelijk met een taxi of auto naar de praktijk komen.
 • U wilt advies over beweegproblematiek die huis-gebonden is.
 • U kan door een ziekte, aandoening of andere reden uw eigen huis niet uit. Dit kan lichamelijk zijn (bijvoorbeeld na CVA, reuma, hoogzwanger, ouderdom), maar ook geestelijk (bijv. dementie, verstandelijke handicap, pleinvrees).
 • Etcetera.

Verwijzing

Mocht u niet naar de praktijk kunnen komen? Door een fysieke, praktische, mentale of psychische reden? Dan komen wij bij u thuis. Een verwijzing voor behandeling aan huis van de (huis)arts is hiervoor meestal wel noodzakelijk, hoewel wij deze in een aantal gevallen ook rechtstreeks bij de zorgverzekeraar toestemming kunnen aanvragen. Vraag bij ons naar de mogelijkheden.

Mocht u tijdens uw behandeling op een gegeven moment goed in staat zijn de overstap naar de praktijk te maken, dan verwelkomen wij u daar natuurlijk ook graag. Fysiotherapie aan huis behandelen worden door de zorgverzekeraar vergoed zolang de noodzaak aanwezig is thuis een behandeling te krijgen. Zo gauw deze vervalt is een overstap naar de praktijk noodzakelijk.

Voordelen

 • U wordt behandeld in uw eigen, vertrouwde omgeving
 • Er zijn geen wachttijden in een wachtkamer
 • Er is geen extra inspanning nodig om naar de praktijk te komen, bij Aan Huis behandelen komen we naar u toe!
 • U hoeft geen taxi of familie/bekenden in te schakelen om u naar de praktijk te brengen
 • Behandeling is direct toegespitst op uw eigen leefomgeving, functionele vaardigheden kunnen dus heel doeltreffend getraind worden
 • Door onze kennis en vaardigheden verschilt de behandeling thuis niet van een behandeling in de praktijk