AFSPRAKEN

Eerste Bezoek

U krijgt (indien mogelijk) van te voren al een paar vragenlijsten opgestuurd zodat wij gericht met de eerste behandeling kunnen beginnen en effectief met de beschikbare tijd om kunnen gaan.

Bij uw eerste bezoek hebben wij uw BSN nummer nodig en een identiteitsbewijs. Het verstrekken van uw BSN nummer en het controleren van uw identiteit is wettelijk verplicht- en gereguleerd bij bezoek aan (para-) medische instellingen. Een uitzondering kan worden gemaakt bij noodsituaties.

De eerste afspraak dient voor het grootste gedeelte, zo niet volledig, voor een juiste intake waarbij  een vragen gesteld zullen worden en een onderzoek gedaan wordt. Samen maken we dan een behandelplan.

Wij werken zo nauwkeurig mogelijk op tijd. Bent u te laat, dan wordt de beschikbare tijd voor een behandeling korter. Er wordt meestal per keer of per week afspraken gemaakt.

U krijgt van ons een handdoek en laken in bruikleen, deze bewaren we op de praktijk.

Bij minderjarigen tussen 12 en 16 jaar is toestemming nodig van zowel het kind als de ouders. Behandeling van kinderen onder de 12 jaar vereist toestemming van de ouders. Ouders zijn altijd welkom.

Verhindering en afzeggen

Ons telefoonnummer 085-0020014 is altijd bereikbaar, dus ook in het weekeinde en in de avond. Hetzij persoonlijk, hetzij via voicemail.

Via email: info@arnhemnoordfysiotherapie.nl

Afspraken welke niet 24 uur van te voren zijn afgezegd worden altijd in rekening gebracht. Deze kunnen niet bij de Zorgverzekeraar ingediend worden en zult u derhalve zelf moeten betalen.

Anderstaligen

Bij Arnhem Noord Fysiotherapie worden ook andere talen gesproken. Zo kunt u in goed gesproken Engels, Duits en Frans geholpen worden. Wat minder goed, maar toch verstaanbaar, kunnen wij u helpen in het Spaans.

We can help you in English.

Wir können Ihnen in deutscher Sprache helfen.

Nous pouvons vous aider en Français.

Nosotros le podemos ayudar en Español.

Algemene Bepalingen

  1. De bepalingen zoals hier op de website staan kunnen te allen tijde worden aangepast.
  2. Een gewijzigd of aangepaste versie van de Algemene Bepalingen van Arnhem Noord Fysiotherapie wordt gepubliceerd op het mededelingenbord in de wachtkamer, is verkrijgbaar bij uw fysiotherapeut en zal onder “nieuws” op deze website gepubliceerd worden.
  3. Wij gaan er van uit dat u op de hoogte bent van de inhoud van de laatste versie van de Algemene Bepalingen van Arnhem Noord Fysiotherapie.
  4. Tariefswijzigingen kunnen te allen tijde plaats vinden en worden op het mededelingenbord in de wachtkamer opgehangen en onder “nieuws” gepubliceerd op de website.
  5. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid en geen aansprakelijkheid voor verloren gegane of vermiste voorwerpen.
  6. Wij zijn deelnemer in de klachtenregeling fysiotherapeuten en zullen u daar, in voorkomende gevallen, over informeren. Deze klachtenregeling ligt in de wachtkamer.
  7. Afspraken welke niet 24 uur van te voren zijn afgezegd worden altijd in rekening gebracht. Deze kunnen niet bij de Zorgverzekeraar ingediend worden en zult u derhalve zelf moeten betalen.
  8. Arnhem Noord Fysiotherapie is niet verantwoordelijk voor zoekraken of verlies van uw eigendommen.