Algemene Fysiotherapie

Direct Toegankelijk

Arnhem Noord Fysiotherapie is “Direct Toegankelijk”. Dat wil zeggen dat u zònder verwijsbriefje of machtiging bij ons kunt komen voor screening, onderzoek en eventuele behandeling. Afhankelijk van de klacht en zorgverzekeraar zijn bij chronische aandoeningen en bij Aan Huis Behandelen wel verwijsbriefjes/machtigingen nodig.

Behandeling

De fysiotherapie heeft een aantal mogelijkheden waarmee behandeld wordt, dit zijn o.a.:

  • oefentherapie, ook wel bewegingstherapie, inclusief huiswerkoefeningen
  • massagetherapie
  • fysiotechniek
  • adviezen, instructie en voorlichting
  • preventie

Welke methode gekozen wordt hangt af van uw klacht en doel en wordt samen met u besproken. Elk mens is anders, elk lichaam reageert anders en elke klacht behoeft zijn eigen plan.

Welke klachten

De fysiotherapeut is een specialist in beweging. Hij weet alles op het gebied van (gezond) bewegen, houding, pijnvermindering en het voorkomen van blessures. Te denken valt aan sportblessures, klachten opgedaan tijdens werk of thuis, door ongeval of ziekte, een “verkeerde beweging” of simpelweg omdat het lichaam ouder wordt. De fysiotherapeut adviseert, behandelt en begeleidt u, zodat u weer zo goed mogelijk uw dagelijkse leven kunt voortzetten.

Neem contact op voor meer info

Bel ons op 085-0020014 of gebruik onderstaand formulier:


Klachten bij gebruik van IPad / GSM / PC / Spelcomputer / Gameboy etc.

Last van uw nek en rug? Dagelijks uren achter uw telefoon of IPad?
Er zou een verband kunnen zijn…

Nekklachten, arm/schouderklachten, hoofdpijn en vermoeide nek/schouderspieren kunnen wel degelijk door het gebruik van uw gsm, iPad, tablet, eReader of welk mobiel apparaat dan ook ontstaan. Tel maar eens op hoelang u soms per dag voorovergebogen over uw apparaatje gebogen zit.

Arnhem Noord Fyiotherapie is gespecialiseerd ik klachten die ontstaan bij het gebruik van Mobiele Apparaten en Computers. Samen kunnen we u van uw klachten afhelpen door bijvoorbeeld massage en/of oefentherapie en opzoek gaan naar een juiste houding om verder ontstaan van klachten te voorkomen.

LEES MEER op de speciale webpagina hierover!


Gratis testen en informatie

Bij Arnhem Noord Fysiotherapie kunt u zelf kijken waar u last van heeft en of behandeling hulp kan bieden. Kijk op:

GRATIS TEST: Hier Heb Ik Pijn!

GRATIS OEDEEM TESTEN

GRATIS RUGPIJN TEST

ENCYCLOPEDIE - VEEL VOORKOMENDE AANDOENINGEN