Vereniging voor Fysiotherapie & Wetenschap

Begin 2013 is Ard lid geworden van de Vereniging Fysiotherapie & Wetenschap. De Vereniging voor Fysiotherapie & Wetenschap vormt een netwerk voor academische fysiotherapeuten in binnen- en buitenland ter facilitatie van wetenschappelijk onderzoek en biedt een online platform met digitale middelen voor de uitvoering van onderzoek.

Alleen wetenschappelijk geschoolde fysiotherapeuten kunnen lid worden. Ard is Master of Science in Pysiotherapy. Hij heeft in 2000 met goed gevolg de wetenschappelijke opleiding Fysiotherapiewetenschappen afgerond aan de Katholieke Universiteit van Leuven en mag zich dus MSc. of Drs. noemen.

Meer informatie is te vinden op: fysiotherapiewetenschap.com

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.