Toren Heilig Hart Kerk

De afgelopen week is er in de Toren van de Heilig Hart Kerk naast Arnhem Noord Fysiotherapie nieuwe apparatuur geplaatst van T-Mobile.

Hiervoor moest de parkeerplaats van Gezondheids Centrum Arnhem Noord tijdelijk vrij blijven voor een enorme kraanwagen. Om dat te bereiken heeft T-Mobile borden moeten plaatsen, omdat buurtbewoners en bezoekers regelmatig in de weekenden en ’s nachts op ons terrein en onze parkeerplaatsen parkeren. Deze auto’s zijn vaak helaas niet weg als wij open zijn en we konden niet riskeren dat de kraan het terrein niet op zou kunnen. Vandaag dus dat er twee weken lang twee enorme borden bij de ingang gestaan hebben.

Er is een paar keer uitstel geweest omdat niet alles aanwezig was wat nodig was, maar vorige week was het dan toch zover. Er werden ijzeren platen op de tegels gelegd om ze enigszins te beschermen tegen het gewicht van de kraanwagen. De enorme wagen vulde de volledige parkeerplaats en de mast van de kraan rijkte tot ver boven de Heilig Hart Kerk. Het had nogal wat voeten in aarde doordat de sleutel van de oude kast zoek was , maar uiteindelijk hebben ze de apparatuur kunnen vervangen.

Kunnen we weer bellen!

Arnhem Noord Fysiotherapie Heilig Hart Kerk

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.