Loop de vierdaagse zonder problemen met onze hulp!

Met de vierdaagse voor de deur nog een laatste update vanuit fysiotherapeutisch perspectief.

Loop de tocht zoveel mogelijk in je eigen tempo. Rust met enige regelmaat. Neem iedere dag een aantal paar droge katoenen sokken mee. Gebruik zo nodig babypoeder op je voeten en in je schoenen. Drink meer dan normaal, zeker als het warm is. Denk ook aan zoutaanvulling, ORS is een bekende oplossing die de elektrolyten aanvult. Gebruik vanaf de eerste dag en het eerste uur al sunblocker factor 40 plus. Dit lijkt in het begin overdreven maar 4 dagen lang steeds in de zon geeft bij vrijwel iedereen verbranding en de meesten beginnen pas te smeren als het te laat is. Draag een hoedje. Draag zoveel mogelijk katoenen (onder-)kleding. Bedek je schouders en nek. Na de tocht is het erg verleidelijk te gaan feesten en drinken. Dit kan, met mate, afhankelijk van wat je gewend bent. Maar denk ook aan de volgende dag die daarmee een stuk langer lijkt. Neem voldoende nachtrust. Het echte feest begint als je de tocht uitgelopen hebt!

Kom je toch in de problemen met je benen, voeten of rug? En verblijf je in of in de buurt van Arnhem? Wij staan voor jullie klaar! Bij ons geen wachtrijen zoals in Nijmegen bij de EHBO. Behandeling van blaren, zere voeten, stramme spieren en andere klachten zijn bij ons in goede handen. We hebben jaren ervaring met het begeleiden van lopers in de breedste zin van het woord. Bel even, een afspraak is zo gemaakt, we staan de hele vierdaagse in de avonduren op de praktijk voor jullie klaar. Eventueel is behandeling in DRIEL ook mogelijk, afhankelijk van het tijdstip en uw wensen. We hanteren een speciaal tarief voor een serie massages gedurende de tocht.

Succes!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.